Poistenie bývania

Chránime všetko, na čom doma záleží

Hovorí sa, že po zdraví a rodine je práve domov tou ďalšou oblasťou, ktorá má pre nás mimoriadnu hodnotu a význam. V bytoch či domoch ukrývame vzácne poklady, ktoré je potrebné chrániť a zveľaďovať. No hoci majú Slováci pevnejší vzťah k svojim príbytkom vyplývajúcej z potreby ich vlastniť, v našej krajine je stále takmer polovica nehnuteľností bez dostatočného poistného krytia.

Poistenie nehnuteľnosti by však nemalo byť len niečím, čo nám pri čerpaní úveru ponúkne banka, ale užitočným pomocníkom, ktorý nás podrží v neľahkých časoch. Aj preto má náš edukačný projekt podtitul – Chránime všetko, na čom doma záleží.

Ak hľadáte nadštandardnú poistnú ochranu svojej nehnuteľnosti, domácnosti a ďalšieho majetku, ste na správnom mieste. Dozviete sa, ako si nastaviť poistnú sumu, prečo nepodceňovať poistenie zodpovednosti za škodu, či ako vám pri poistnej udalosti dokážu pomôcť asistenčné služby.

Poistenie bývania
Nenecháme vás v tom Každý, kto zažil väčšiu poistnú udalosť súvisiacu s bývaním vám zrejme potvrdí, že najťažšie boli chvíle bezprostredne po jej vzniku. Vtedy šok a paniku striedajú pocity bezradnosti a jediné, čo v danej situácii potrebujete, je pevná pomocná ruka.
Poistenie bývania
Stať sa môže všeličo, a nielen doma Poistné udalosti nemusia vždy znamenať škodu len na našom majetku alebo zdraví. Život prináša rôzne situácie a tie, pri ktorých neúmyselne poškodíme niekoho úplne cudzieho, nie sú ničím výnimočným. Vedeli ste však, že dobré poistenie nehnuteľnosti a domácnosti vás môže ochrániť aj v takýchto prípadoch?
Poistenie bývania
Ani živly nechodia len po horách Mnohí z nás si určite pamätajú udalosti zo začiatku leta v roku 2021, kedy juh Moravy postihlo ničivé tornádo. Poškodilo približne 1 200 domov, pričom až dve stovky úplne zničilo. Viete si predstaviť, že by medzi nimi bol aj ten váš?
Poistenie bývania
Aby vás nezaskočili nečakané výdavky Kým cena nehnuteľností rastie, bežné zariadenie a vybavenie domácnosti sa opotrebovávajú a strácajú hodnotu. Čo však v prípade, keď o ne nečakane prídete v dôsledku živelnej udalosti či krádeže? Je možné poistiť si domácnosť tak, aby ste si za vyplatenú poistnú sumu mohli kúpiť nové?
Poistenie bývania
Na poistnej sume záleží Bola to zrejme vaša najväčšia finančná investícia v živote. Tiež je vysoko pravdepodobné, že za posledných niekoľko rokov jej hodnota narástla o desiatky percent. Na mieste je preto otázka: Kedy ste si naposledy aktualizovali poistnú zmluvu na vašu nehnuteľnosť?
 

Sledujte nás na sociálnych sieťach