Dni mesta Krupina – Kultúra pre každého

03.06.2016

"Mesto Krupina pripravilo pre obyvateľov a návštevníkov Krupiny jubilejný 10. ročník Dní mesta Krupina, ktorý sa uskutoční od 3. do 5. júna 2016. Súčasťou prvého dňa je remeselnícky jarmok na Svätotrojičnom námestí, otvorenie výstavy v Múzeu Andreja Sládkoviča a slávnostné zasadnutie mestského zastupiteľstva. Počas neho odovzdá primátor Ing. Radoslav Vazan ocenenie jednotlivcom, ktorí sa podieľali na rozvoji a šírení dobrého mena mesta."

Sprievodný program tvoria zaujímavé kultúrne podujatia a množstvo športových aktivít pre všetky vekové kategórie. Návštevníci sa môžu tešiť na hudobné skupiny Helenine oči a Milo Kráľ Band. Športoví nadšenci si porovnajú sily v plážovom volejbale, stolnom tenise, štafetovom behu a množstve ďalších aktivít. Deti rozveselí Dorotka z Fidorkova. Svoje dvere pre verejnosť otvorí múzeum A. Sládkoviča.

Dni mesta Krupina sa uskutočnia s podporou KOMUNÁLNEJ poisťovne, a.s. Vienna Insurance Group. „Sme hrdým partnerom miest a obcí Slovenska a ich obyvateľov. Aj preto pravidelne podporujeme rôzne kultúrne a spoločenské aktivity, ktoré sa v našich mestách uskutočňujú. Zároveň sa finančnými čiastkami významnou mierou angažujeme na podpore programov smerujúcich k rozvoju a modernizácií okolia, v ktorom žijeme,“ povedala Daniela Šulcová, hovorkyňa KOMUNÁLNEJ poisťovne.