Poistiť, či nepoistiť

Vy sa pýtate – my odpovedáme

Pokiaľ ide o poistenie, nejeden človek si kladie otázku, či sa mu „oplatí“ a čo všetko si má poistiť. Aby ste mohli pokojne spávať, myslite na ochranu svojho života a zdravia, auta, domu, či podnikania. Na všetko, čo vás kedy zaujímalo na podobné témy, vám odpovedia naši odborníci z KOMUNÁLNEJ poisťovne.

V sérii rozhovorov, ktoré odzneli v éteri Rádia Slovensko, sa dozviete, prečo má zmysel poistiť si aj staršie vozidlo, čo by nemalo chýbať v "poistke" každého zodpovedného podnikateľa, ako vám môže pomôcť životné poistenie, ako často treba prehodnocovať poistnú sumu vašej nehnuteľnosti, a ako dokáže povinné zmluvné poistenie ochrániť aj vaše vlastné auto.

Poistiť, či nepoistiť
Je PZP naozaj len na ochranu iných, alebo pomôže aj vám? Povinné zmluvné poistenie predstavuje zákonom stanovenú povinnosť. Jeho účel je jasný – zabezpečí úhradu škody na zdraví a majetku, ktorú vodič spôsobí svojím vozidlom inému účastníkovi nehody.
Poistiť, či nepoistiť
Má zmysel poistiť si staršie auto? Havarijné poistenie – áno či nie? Túto dilemu rieši nejeden majiteľ osobného auta, najmä ak ukončil jeho lízing, prípadne auto kúpil už jazdené.
 

Sledujte nás na sociálnych sieťach