30 rokov s vami

...alebo ako nestratiť hlavu pri poistnej udalosti

Zlomená ruka, stratená batožina, rozbité okno v prenajatom apartmáne v zahraničí, sused, ktorého ste vytopili, či nevítaná „návšteva“ vo vašej pivnici. Aj vy ste si povedali, že vám sa to nikdy nemôže stať? Len žiadnu paniku. Rozumieme, že spomínané situácie nie sú ničím príjemným, no s dobrým poistením sa nemusíte obávať, že na to ostanete sami.

Na riešenie poistných udalostí sme expertmi už viac ako 30 rokov. Z vlastnej skúsenosti vieme, aké stresujúce dokážu byť nehody, úrazy, choroby, poruchy a iné náhodné udalosti, preto sme sa rozhodli vám to uľahčiť.

Odborníci z KOMUNÁLNEJ poisťovne dali dokopy 30 najčastejších prípadov, v ktorých sa môže ocitnúť každý jeden z nás a poradia vám, ako ani v náročnejších chvíľach „nestratiť hlavu“. A keď už budete musieť naozaj niečo riešiť, minimálne budete vedieť, na koho sa môžete obrátiť. Pretože s nami to zvládnete.

30 rokov s vami
Ako riešiť opravu vozidla po nehode Najlepším riešením pre prípad dopravnej nehody aj pre prípad poškodenia vlastného vozidla cudzím, neznámym vozidlom, je mať uzatvorené havarijné poistenie.
30 rokov s vami
Nárok na náhradné vozidlo Pokiaľ príde k poškodeniu vozidla pri dopravnej nehode, musí majiteľ auta počítať s možnosťou, že nejaký čas ostane bez auta.
30 rokov s vami
Platenie poistky na invalidnom dôchodku Ak sa následkom choroby alebo úrazu stanete invalidným, v rámci pripoistenia oslobodenia od platenia poistného k Provital Partner prevezmeme všetky poistné záväzky z vašej životnej poistky na seba.
30 rokov s vami
Nepojazdné auto po nehode Aj v prípade, že nehoda nemá obete na živote alebo zdraví, nepojazdné auto predstavuje bez poistky nezanedbateľnú finančnú záťaž.

Sledujte nás na sociálnych sieťach